tag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post4143847715546180249..comments2024-02-29T15:30:21.916+01:00Comments on DODA: FASZEROWANE UDKADorotahttp://www.blogger.com/profile/17246083998018015085noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-17115186286547033032021-03-19T15:33:27.588+01:002021-03-19T15:33:27.588+01:00uniewaznienie malzenstwa rzeszow<a href="http://adwokat-rzeszow.com/uniewaznienie-malzenstwa-rzeszow-87.html" rel="nofollow">uniewaznienie malzenstwa rzeszow</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-70237742647911782042021-02-24T23:36:04.604+01:002021-02-24T23:36:04.604+01:0049 yr old Account Coordinator Ambur Goodoune, hail...49 yr old Account Coordinator Ambur Goodoune, hailing from Owen Sound enjoys watching movies like Planet Terror and Playing musical instruments. Took a trip to Tyre and drives a Ford GT40. <a href="https://a.sanok.pl/" rel="nofollow">Teraz kliknij tutaj</a>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-57447690239267637152015-12-20T08:21:51.648+01:002015-12-20T08:21:51.648+01:00Są przepyszne, zrobiłam już dwa razy, nie dodałam ...Są przepyszne, zrobiłam już dwa razy, nie dodałam sera tylko żółtka i pianę z białek, zszyłam i wyszły ćwiartki faszerowane. Przy pomocy ostrego noża udało mi się nawet zdjąć skórkę przy samej chrząstce i nie musiałam łamać kości.<br />Dziękuję za pomysł Renia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-88821931201587964812014-11-29T14:37:04.040+01:002014-11-29T14:37:04.040+01:00rewelacjarewelacjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-703547950756909652014-11-08T10:09:37.612+01:002014-11-08T10:09:37.612+01:00Bardzo ciekawy pomysł, udka cudnie wyglądają. :)
A...Bardzo ciekawy pomysł, udka cudnie wyglądają. :)<br />Anonimowy - wystarczy pomyśleć. Tam jest zwykła "literówka". Zamiast potargowany, powinno być potarkowany - czyli starty na tarce. ;)Moje Wypieki I Nie Tylkohttp://www.mojewypiekiinietylko.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-36541698294535305232014-09-15T15:26:36.301+02:002014-09-15T15:26:36.301+02:00a co to znaczy potargowany ser?????a co to znaczy potargowany ser?????Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-64738797691204785482014-05-23T20:24:01.433+02:002014-05-23T20:24:01.433+02:00Fajny pomysł zrobie je na chrzciny :)Fajny pomysł zrobie je na chrzciny :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-12928036583741366852013-12-11T18:50:17.275+01:002013-12-11T18:50:17.275+01:00Polecam się na przyszłość :)Polecam się na przyszłość :)Dorotahttps://www.blogger.com/profile/17246083998018015085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-305791697786513692013-12-11T13:56:54.769+01:002013-12-11T13:56:54.769+01:00witam...przepis na te udka spodobał mi się i właśn...witam...przepis na te udka spodobał mi się i właśnie piekę na dzisiejszy obiad....dziękuję za pomysłAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-39334026102939475032013-03-30T21:54:38.883+01:002013-03-30T21:54:38.883+01:00Palcem podważam skórkę, a potem jednym ruchem ręki...Palcem podważam skórkę, a potem jednym ruchem ręki przeciągam ją do końca.Końcówkę udka uderzam tłuczkiem w ten sposób łamię kość :)Dorotahttps://www.blogger.com/profile/17246083998018015085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-50573941457293483112013-03-30T12:22:49.707+01:002013-03-30T12:22:49.707+01:00haha, chodziło mi o to, jak oddzielić mięsko od sk...haha, chodziło mi o to, jak oddzielić mięsko od skóry tak żeby jej nie uszkodzić, z ledwością potrafię wyjąć kości z udka, moja wina - źle się wyraziłam ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07129707004431600459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-84252986788702511092013-03-27T07:40:08.672+01:002013-03-27T07:40:08.672+01:00Wystarczy, że będą się piekły bez przykrycia,pod k...Wystarczy, że będą się piekły bez przykrycia,pod koniec pieczenia można też przestawić program w kuchence na opiekanie od góryDorotahttps://www.blogger.com/profile/17246083998018015085noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-36016282296453065992013-03-26T15:53:08.536+01:002013-03-26T15:53:08.536+01:00piękne są :) ale jat takie ładne skórki uzyskać?piękne są :) ale jat takie ładne skórki uzyskać?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07129707004431600459noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3025168384191651131.post-82090430011526547912012-08-28T17:14:19.948+02:002012-08-28T17:14:19.948+02:00nigdy nie widzialam takich udek! swietny pomysl!:)...nigdy nie widzialam takich udek! swietny pomysl!:)Magdahttps://www.blogger.com/profile/08747736759784814749noreply@blogger.com