Składniki:
fasolka szparagowa 0,5kg
ząbek lub dwa czosnku polskiego ( zależy od wielkości )
posiekana natka pietruszki ( według uznania)
masło do smażenia około 1/2 kostki
sól
Sposób wykonania:
Fasolkę szparagową umyłam, obcięłam końcówki i ugotowałam. Na rozgrzaną patelnię
położyłam 1/2 kostki masła,dodałam czosnek wyciśnięty przez praskę i posiekaną pietruszkę, podsmażyłam. Dodałam ugotowaną gorącą fasolkę. Wszystko razem lekko podsmażyłam . Doprawiłam solą.
yurtdışı kargo
OdpowiedzUsuńresimli magnet
instagram takipçi satın al
yurtdışı kargo
sms onay
dijital kartvizit
dijital kartvizit
https://nobetci-eczane.org/
CHXOJ
شركة مكافحة حشرات gd6APtV4kw
OdpowiedzUsuńشركة مكافحة حشرات K874Noc7MX
OdpowiedzUsuńشركة تسليك مجاري بالهفوف EiplWEkINN
OdpowiedzUsuń